مستر کارت(master card) چیست؟
مسترکارت شرکت خدمات مالی آمریکایی چندملیتی است، که در زمینه ارائه خدمات کارتهای اعتباری، کارتهای نقدی و مدیریت سامانههای پرداخت بانکی فعالیت میکند. حتما شما هم یک یا چند کارت بانکی دارید که اگر به آنها نگاه کنید، جدا از طراحی خاص، نام و علامت بانک، لوگوی آبی رنگ شبکه “شتاب” را نیز میبینید. شتاب شبکه تبادل اطلاعات بانکی است که اطلاعات میان بانکهای مختلف را هماهنگ کرده و این امکان را برای کاربر فراهم میکند که از بانک صادر کننده کارت، بتواند خدمات مورد نظر را دریافت کند.
مسترکارت چه نوع کارت اعتباری می باشد؟
مسترکارت (Master card) نوعی کارت بین المللی است که با داشتن آن میتوانید با صرف هزینه اندک، محصولات موردنظر خود را خریداری کنید. از مسترکارتها در اکثر کشورهای جهان پشتیبانی میشود و میتوانید با مراجعه به دستگاههای خودپرداز، نسبت به دریافت وجه نقد اقدام کنید.به عنوان مثال شما با کارت بانک تجارت خود از دستگاه خود پرداز بانک ملت پول دریافت میکنید. فعالیت شبکه شتاب این است که این هماهنگی را میان بانکها و مشتری سامان دهد. یکی از مشهورترین شبکههای تبادل اطلاعات بانکی در دنیا، مستر کارت است.مسترکارت یکی از کارتهای اعتباری معتبر جهان می باشد که با داشتن بیش از ۱۴۰ شعبه نمایندگی در کشورها و همینطور با دارا بودن ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ دستگاه پایانه ATM , P.O.S در رتبه اول مبادلات مالی قرار دارد. از مزایای مسترکارت می توان به کارمزدهای ناچیز، دریافت صورت حساب روزانه و رایگان، نقد کردن وجوه از دستگاه های خودپرداز (ATM) در بیشتر کشورهای جهان، خرید از تمامی فروشگاه های بین المللی، خرید از همه فروشگاه های اینترنتی، تبادل مالی با شرکت های بین المللی، انتقال پول از شعب ارزی بانک های بین المللی، صرافی ها و بانک های اینترنتی اشاره کرد.
برای خرید اکانت وریفای شده پی پال می توانید از خدمات سایت پرداخت مارکت استفاده کنید ، همچنین جهت ثبت درخواست از طریق لینک زیر اقدام کنید.
سفارش اکانت وریفای شده سایت پی پال
مستر کارت چه کاربردهایی دارد؟
اما رایجترین استفاده مستر کارت در این روزها مربوط به خرید از سایت های خارجی میباشد. به عنوان مثال شما باید برای خرید از سایتهای مطرح و جهانی مثل آمازون، ebay، علی اکسپرس و ... یک مسترکارت در اختیار داشته باشید تا بتوانید پرداخت ارزی خود را انجام دهید. افرادی که به دنبال مهاجرت و ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند هم به یک مسترکارت نیاز پیدا خواهند کرد چرا که برای تهیه ویزا و پرداخت هزینههای سفارت ضروری خواهد بود. از دیگر کاربردهای مسترکارت میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
تبلیغات و اسپانسری مستر کارت
برچسب تبلیغاتی فعلی مسترکارت “بی بها یا priceless” است. شعار مرتبط با این شرکت بدین معنی است که چیزهایی وجود دارد که با پول نمی توان آنرا خرید. کمپین بی بها مسترکارت امروزه هم برای کارت های اعتباری و هم کارت های نقدی این شرکت استفاده می شود.
آنها همچنین از توضیحات Priceless برای تبلیغ محصولاتی مانند سایت “سفر بی بها یا priceless travel” خود استفاده می کنند که دارای خدمات و پیشنهادهایی برای دارندگان کارت های مسترکارت است.
کارمزد استفاده از خدمات مستر کارت
کارتهای فعال در شبکه مستر بر اساس نوع کارت و توافقنامههای موجود، کاربردهای مختلفی دارند؛ اما صرف نظر از این مسائل شبکه مسترکارت برای استفاده از هر کارت کارمزد دریافت میکند که بسته به نوع کاربرد ممکن است میزان کارمزد متفاوت باشد. به طور کلی کارمزد تراکنشهای مالی انجام شده در شبکه مستر به طور میانگین در بازه ۱.۵ تا ۲.۶ درصد حجم تراکنش است
ویژگیهای مستر کارت استاندارد
مسترکارت یا ویزاکارت ؟
معمولا در هنگام خرید کارت های ارزی در ایران، فروشندگان تاکید زیادی روی نوع کارت یعنی Visa Card یا Master Card بودن آن دارند. بنابراین سوالاتی که هنگام خرید یک کارت ارزی ممکن است برای شما ایجاد شود این است که کدام برند را انتخاب کنیم؟ وجود انواع کارت های ارزی بانکی با نام های مختلفی مثل مستر کارت (Master Card)، ویزا کارت (Visa card)، امریکن اکسپرس (American Express) و غیره چه ضرورتی دارد و این کارت ها چه تفاوت هایی با هم دارند؟ هر کدام چه مزایا و چه معایبی دارند؟
برای پاسخ به این سوالات ابتدا لازمست با این نام ها و مکانیزم کار آن ها بیشتر آشنا شویم. بطور کلی نوع کارت (ویزا/مستر/آمریکن اکسپرس و ...) صرفا بیانگر نام کمپانی است که مجموعه ای از خدمات مرتبط با کارت را به بانک صادر کننده ارائه می دهد. بطور مثال داشتن ویزاکارت بدین معنی است که دارنده کارت، دارای یک حساب بانکی در یک بانک خارجی است و خدمات کارت مرتبط با آن حساب را، شرکت ویزاکارت تقبل نموده است.این شرکت های صادرکننده و پشتیبان کارت نیز شرکت هایی بزرگ و بین المللی هستند که از نقطه نظر سرعت و امنیت و … تفاوت های چندانی با یکدیگر ندارند.بنابراین آن چه لازم است در رابطه با خرید کارت برای شما مهم باشد، ویژگی ها، امکانات و محدودیت های کارت ارزی است و نه شرکت اصلی صادر کننده و پشتیبان کارت که ممکن است نام هایی چون مستر کارت (Master Card، ویزا کارت Visa card)، امریکن اکسپرس (American Express) و غیره باشد. در نتیجه ویژگی های کارت و تطابق آن با نیازهای شماست که باید به آن توجه نمائید. پس ابتدا لازمست بدانید چه نیازهایی دارید و مبتنی بر این نیازها، کارتی را تهیه کنید که بیشتر پاسخگوی این نیازهاست.
نظرات کاربران
نظر بدهید